2016 Puťák + Ondřejky XVI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puťák vedli: Pepa, Matyáš, Háňa; na táboře se pak přidali Kuba, Martin, Radovan, Seba

 

 

 

 

Čtvrtý tábor znovuobnoveného oddílu (velkých maníků a děben) se nesl tentokrát v tuchu Tří mušketýrů.

 

Po týdenním putování téměř od Českých Budějovic a po tradičním únosu nových členů se tábor proměnil na Paříž, respektive Londýn, sedmnáctého století. Například stařičká kuchyně dostala novou tvář pod vývěsními štíty „La Putique“ a „The Big Ben Bar“. Celou proměnu dokonali maníci a děbenky, kteří se převlékli do role noblesních gentlemanů či dam, případně do role pochybných individuí jako kněz či hospodský. Z hlediska příběhové linie jsme se ocitli krátce po skončení první knihy. Popravdě řečeno, Dumas by na náš příběh těžko navazoval, jelikož většina hlavních postav byla zavražděna zrádným Planchetem, a to včetně jeho pána d’Artagnana, po jehož stopě jsme se celý tábor pídili.

Možná že změn bylo dost. Třeba i to, že samotný tábor trval další dva týdny. Nicméně nic se nezměnilo na tradičním faktu, že se nám nechtělo zpět domů. Opět jsme si užili plno zábavy, letos umocněné i tím, že jsme zase o rok starší a že se o rok déle známe. Tak jsme dokázali překonat i drobné neshody jako třeba tradiční sváry v kuchyni. Tak jsme dokázali stát pevně při sobě na rozcvičce, na hlídce i na náměstíčku paintballového tábora přepadajíce ho.

Kuba

Letos se nám nevyšel čas na tradiční očekávanou kontrolu tábora. Tak jsme požádali Kolumba, kterého jsme vybavili příslušným pověřením. Zde je výsledek dohlídky, včetně korespondence:

 

Vážená kontrolní komise,

hlásím, že v době od 19. 7. 2016, 18:42,  do  20.7. 2016, 10:42, jsem provedl kontrolu tábora Ondřejky 2016. Zprávu o výsledku připojuji.

Kolumbus

 

Zápis z kontroly 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Milý Kolumbe,

díky, moc pěkný zápis z kontroly; doufám, že nebyli až tak moc překvapeni nebo vyvedení z míry.

Měj se. Ahoj Plk

Milý Plku,

řekl bych, že byli především rádi. Mrzelo je, že se kontrola neuskuteční. Mám z nich radost, řekl bych, že to dělají dobře.

K.